Carlijn Design-

Jocelijne Design-

Lawn Fawn

Teaparty 6002/1441

Hi allemaal,
 
Vandaag een kaartje met de nieuwe teaparty set van Jocelijne Design!
Deze leuke set is voor zoveel ideeën te gebruiken, Jocelijne heeft al een aantal super leuke kaartjes gepost met deze leuke set.
 
Vandaag maakte ik een uitnodigingskaartje voor een vriendin.
 
Ik startte met met het donkerroze cardstock, deze sneed ik op maat 5,5 inched bij 8 inches. Score op 4,25 inches en vouwde deze dubbel.
Ik stanste met de Lacy borders van Lawn Fawn LF 1561 een deel van de cardstock af. Zo bleef er ruimte over voor de letters Theetijd, deze stanste ik uit roze cardstock met de Lawn Fawn Finley’s ABC LF 769.
 
Daarna stanste ik uit donker roze een scalloped cirkel uit van Lawn Fawn LF1504, en een halve roze cirkel met witte stippen van Doodlebug Design.
Deze matte ik op elkaar.
 
Daarna was het tijd voor de stansjes van Jocelijne Design! Ik zocht verschillende kleurtjes cardstock bij elkaar en stanste daarmee de theeset uit.
Ik puzzelde alles in elkaar plaatste deze op de cirkel.
Heb je de theepot gezien met het theezakje?! Echt zo lief! 
Het koekje kreeg stukjes chocolade van bruin cardstock.
 
De suikerklontjes plaatste ik op stukjes foam zodat het meer effect kreeg. De lepeltjes zijn uit zilver papier gestansd zodat het net echt lijkt.
 
Ik vond de kaart iets te roze worden dus besloot ik om een stukje kraft cardstock op de base te plaatsen. Deze stanste ik met de stitched woodgrain backdrop van Lawn Fawn LF1501 uit. Ik sneed het stukje op maat zodat het precies tussen de top van de kaart past en de borderrand nog goed zichtbaar is.
 
 
Uit rood cardstock stanste ik nog 6 hartjes uit die ook bij de set zitten. Ik plaatste de hartjes op de kopjes, suikerpot, theezakje en in het midden van de kaart.
Het theepotje kreeg nog een gezichtje, dit zit ook bij de set zo kun je een hele set lachend servies maken 🙂
Ditmaal zit er een klein gaatje in de oogjes voor een leuk effect.
Ik stempelde er nog een tekst bij van Carlijn design van de Herfst set: zullen we snel weer bijkletsen? Want het is Thee tijd!
 
 
Bedankt voor het lezen van mijn blog, onderaan de post staan de 2 nieuwe setjes van Jocelijne Design: Theaparty en Balloon Digits, alvast een preview voor de volgende kaart!❤
 
 
 
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *