Lawn Fawn

Sarah 50 Balloon Diggits

Hi allemaal,

Vandaag een kaartje met de nieuwste release stansjes van Jocelijne Design! Het zijn de Balloon Diggits 6002/1396. Super leuk te combineren met allerlei soorten kaartjes en versieringen.

Ik maakte met de stansjes van de Angels 6002/1327 een Sarah. Je kan er ook een kerstvrouwtje mee maken of natuurlijk een kerstengel. Dit keer maakte ik Sarah met een wandelstok, deze stanste ik uit met de stansjes van de zeilboot 6002/1414. Ik zocht leuke kleurtjes uit en puzzelde alles in elkaar.

Ik stanste met de scalloped outside in cirkels van Lawn Fawn LF1504 een donker roze cirkel uit. Daarna stanste ik met de outside in cirkels LF 796 een licht roze cirkel uit en plakte deze op elkaar. 

Ik maakte in het midden een gaatje zodat ik er een splitpen in kon doen.  Beide cirkels plaatste ik op 13×13 designpapier van Doodlebug Design en dit plaatste ik weer op een kaartbasis van 13×13 cm.

Daarna stempelde ik met behulp van de stempeltool en de stempels van Carlijn Design ‘Blijf Kalm’ in een boog onderaan de kaart. Bovenop stempelde ik Jarige.

Ik stanste met de Balloon Diggits de cijfers 5 en 0 uit met zilver cardstock, dit is echt mijn favoriet op dit moment. De ballonnen kregen een zwart touwtje die Sarah kan vasthouden. Deze plaatste ik in haar hand. Door de touwtjes van papier te maken blijft het lekker stevig.

Ik plaatste Sarah met haar wandelstok op de splitpen met een foam blokje. En hiermee is de kaart af!

Tot de volgende kaart!

2 thoughts on “Sarah 50 Balloon Diggits

  1. Creatiefje Cindy

    Super leuk kaartje geworden

    Gr cindy

    1. admin

      Dank je wel Cindy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *