Polybesa Egels 6002/0893

Carlijn Design-

Jocelijne Design-

Lawn Fawn

Polybesa Egels 6002/0893

Hi Allemaal,

Vandaag een kaartje met de Polybesa stencils van Jocelijne Design! Dit keer heb ik van de eenhoorn twee egels gemaakt.! Zijn ze niet schattig!

Ik maakte een kaart en dat is een dubbel gevouwen A4 formaat. Ik knipte een achtergrond van roze met witte hartjes van Noor Design papier Endless Love 6002/0605. Daarna maakte ik een kleinere achtergrond (19x 12 cm) met een mini cloud stencil van My Favorite things ST-100. Deze bewerkte ik met spun sugar distress oxide, ik spetterde er nog wat water en wat verfspetters op.

Daarna maakte ik het gras met de grassy border van Lawn Fawn LF613. Deze bewerkte ik met mijn groene copics. En sneed ik op maat voor de roze achtergrond en plaatste deze daarop.

Mijn knipskills kan ik met de polybesa stencils goed oefenen, en zeker als je egels gaat maken! Ik koos, bruin, wit en zwart cardstock uit. Ik tekende de lijfjes 2 x uit. De stekeltjes van de egels ongeveer 15 a 16 puntjes per egel. Deze kleedde ik aan naar inzicht wat ik leuk vond staan.

Ik bewerkte de witte onderdelen met mijn copic markers zodat het beige werd. Dit vind ik mooi staan bij het warme bruin. De oogjes bewerkte ik nog met glossy accents en een witte gelpen. De egeltjes plaatste ik op de kaart.

Ik maakte de tekst met de nieuwe Carlijn stans ‘Gefeliciteerd blokletters’ en een tekstje van de ‘zonnige teksten’ Deze stempelde ik op een banner van de Bullet Journaling 6002/1247 van Jocelijne design en knipte deze op maat.

 

Daarna bevestigde ik alles op de kaart en als laatste plaatste ik nog een hartjes van de Jingle ornaments 6002/1330 van Jocelijne Design en een strikje die ik nog had liggen in mijn scraps. Deze bewerkte ik met Nuvo glitter drops.

En hiermee is de kaart af, tot de volgende kaart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *