Jocelijne Design Hoppy Easter 6002/1272

Jocelijne Design-

Lawn Fawn

Jocelijne Design Hoppy Easter 6002/1272

Hi allemaal,

Vandaag een grappig kaartje met de Hoppy Easter set, Tumble Friends 6002/1179 en Mushrooms 6002/1397.

Als eerste maakte ik de achtergrond met distress inkt en deze kreeg wat spetters. Daarna bepaalde ik op de kaart waar ik het konijntje omhoog wilde laten komen. Ik stanste met de pull tab add-on van Lawn Fawn LF1822 de elementen uit en legde deze even aan de kant.

Ik maakte met de Tumble Friends het konijntje en wilde een keer wat anders dan de ‘normale’ ogen. Dus deze maakte ik op een guitige manier en tekende er ook een mondje op ipv een gestanst mondje. Ook maakte ik met de wangetjes van de Tumble friends 2 paaseitjes en bewerkte deze met witte pen.

Daarna pakte ik de hoppy easter set erbij en stanste alle elementen uit die ik wilde gebruiken om er een leuk tafereel van te maken. Ik hou van lekker druk, dus een leuk ‘spring in het veld’ look kwam goed van pas.ย Daarna stanste ik met de grassy hillside borders van Lawn Fawn LF1200 2 stukjes gras uit en plakte deze op elkaar.

Daarna pakte ik het konijntje erbij en maakte de pull tab op de kaart af zodat het konijntje naar boven en naar beneden kon. Het konijntje plakte ik vast en gaf hem een paaseitje in zijn hand. Ik plaatste het gras met foam blokjes op de kaart. Let er wel op dat je rondom het konijntje geen foam plaatst anders werkt het mechanisme niet meer.

Daarna plaatste ik alle bloemen, grasjes en elementen op de kaart. Ik stempelde met letters van Lawn Fawn LF317 een tekst en embossde deze met witte embossing poeder. Ik knipte deze op formaat en plakte ze met foamblokjes op de kaart. Daarna plaatste ik de kaart een een design papiertje en daarna op een standaard kaart van 4,25x 5,5 inches. En hiermee is de kaart af.

Tot de volgende kaart!ย 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *