Cookiemonster!!! 6002/1179

Jocelijne Design-

Lawn Fawn

Cookiemonster!!! 6002/1179

Hi allemaal,

Vandaag weer een kaartje voor Jocelijne Design! Deze super fun kaart is gemaakt met de Tumble Friends 6002/1179, Tea party 6002/1441 en Anna& tim 6002/1320.ย  Ik maakte er een stapel cookies mee en natuurlijk cookiemonster van Sesamstraat!

Van de Tumble Friends set gebruikte ik diverse mallen om Cookiemonster te maken: de vlekjes, de wangen, het hoofd en het lijfje en de twee armen.

Van de Teaparty set gebruikte ik de stans met het koekje en de 4 grotere koekjes maakte ik met het hoofd van Tim. De kaart maakte ik met design papier van Lawn Fawn en een stitched scalloped square van Lawn Fawn LF1506, deze bewerkte ik met distress ink picked raspberry.

Daarna gebruikte ik de Lawn Fawn Pulltab add-on LF1822 om het kaartje te laten schuiven. Ik plakte alle koekjes zo op elkaar dat Cookiemonster verstopt zit achter alle koekjes en je niets kan zien, als je dan het kaartje schuift komt Cookiemonster tevoorschijn met zijnย  gekke bekkie en een Cookie want nomnomnom, wat houdt hij van cookies.

Daarna plaatste ik foam blokjes achter de koekjes en plakte ik Cookiemonster op zijn plek op de pulltab. Alles werd op zijn plek geplaatst en ik plakt op de roze achtergrond nog foamblokjes en die plaatste ik het op het designpapier.

Ik stempelde nog tekst op zwart papier en bewerkte deze met witte embossingpoeder. Deze werden in stukjes geknipt en op de kaart geplakt. Als laatst bewerkte ik alle koekjes nog met glossy accents en plaatste ik nog 2 hartjes uit de Teaparty set op de kaart.ย 

Video van het eindresultaat:

En hiermee is de kaart af, tot de volgende kaart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *