Doodlebug Design-

Jocelijne Design-

Lawn Fawn

Troetelbeer/ Carebear 6002/0891

Hi allemaal,

Vandaag een super zoet en lief kaartje met de Polybesa stencils van Jocelijne Design! Ik maakte er deze super schattige Troetelbeer mee. Ken je ze nog van vroeger? de Troetelbeertjes, elke beertje met een unieke eigenschap om je weer op te vrolijken of om je te vermaken. Het Troetelbeertje wat ik heb gemaakt heet officieel Cheerbear ofwel Lachbeertje.

Houdt de komende dagen de pagina van Jocelijne en de Facebookgroep in de gaten, er komt weer een leuke actie aan! Meer hierover lees je morgen op de pagina van Jocelijne!

Ik heb de Pinguin stencil 6002/0891 gebruikt voor de hele beer. Allereerst zocht ik het cardstock bij elkaar voor een roze beer en de regenboog. Ik trok de lijnen over op het cardstock en knipte deze netjes uit. De orgen maakte ik van de wangetjes van de pinguin, deze draaide ik een beetje om een boller oortje te krijgen. Daarna stanste ik van de Rainbowsky set 6002/1195 de regenboog in verschillende kleuren uit. Ik stanste uit de Jingle tree 6002/1328 een hartje uit roze cardstock voor de neus. Daarna zette ik de beer in elkaar en plakte deze aan elkaar vast. De beer kreeg nog wat distress oxide Worn lipstick als wangetjes en ik gebruikte ook een witte gelpen voor de sproetjes.

De maat van de kaart is 13×13 cm. De achtergrond van de kaart kreeg een design papiertje van Doodlebug Design ‘Love notes’ CL/842715066052. Daarop plaatste ik een blauwe scalloped square van Lawn Fawn LF1506. Daarop maakte ik een shakertje met de Large stitched square LF837 en stitched square frames LF 1143. Een stukje transparant mica maakte het venstertje af.

Het schudmateriaal komt uit mijn eigen voorraad en is een mix van verschillende kleuren blauw, wit en transparante sterretjes.Het roze hartje is een vilten sticker die ik een keer bij een bestelling heb gekregen, wie wat bewaart heeft wat :).

Ik plaatste de shaker op het blauwe vierkantje en plakte met lijm en foamblokjes de Troetelbeer op de kaart. Ik stanste nog het woordje: ‘Oeps’ uit in regenboogkleurtjes met de Oliver Stitched ABC’s van Lawn Fawn LF 2261. En deze plaatste ik met foamblokjes op de kaart.

En daarmee is de kaart af, tot de volgende kaart!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *