Jocelijne Design-

Lawn Fawn

Chickie! 6002/1179 & 6002/1272

Hi allemaal,

Vandaag een kaartje met de Tumble Friends, Farmset en de Hoppy Easter set van Jocelijne Design!ย 

Ik maakte een ‘chickie’ op een nestje met eitjes. Dit chickie heb ik gemaakt met de Tumble Friends en heb ik een mosterd geel kleurtje gegeven. Het nestje maakte ik met de takjes van de Hoppy Easter set, de eitjes en het strikje heb ik ook uit de Hoppy Easter set.

De achtergrond maakte ik met groen cardstock en de stitched cloud backdrop van Lawn Fawn LF1423 en de randjes bewerkte ik met moved lawn distress ink. Met de Farmset 6002/1193 maakte ik het gras met groen cardstock en de hekjes stanste ik uit rood cardstock.

Het gras kreeg ook een beetje moved lawn distress ink langs de randjes. Ik stanste uit de Hoppy Easter set de krokusjes en de tulpjes uit. Het nestje plakte ik in een half rondje in elkaar en ik plaatste er 3 eitjes bij.

Ik stanste met de Olivers ABC’s van lawn fawn LF2261 de letters chickie uit blauw cardstock. Daarna stanste ik nog een heuvel uit met de simple stitched hillborders LF1054 uit kraft cardstock.

Ik puzzelde alles in elkaar en plakte het gras achter de heuvel en daar kwamen de hekjes weer achter. Ik plakte dit geheel op de kaart en plaatste het chickie op het nestje en deze weer op de kaart.

Ik plaatste de krokussen en tulpen op de kaart en deze kregen wat nuvo drops. De letters plaatste ik met foam blokjes. De hele kaart plaatste ik weer op een basiskaart van 4,25×5,5 inches.

Ik stempelde met de alfabet modern stempels van Carlijn Design de tekst: ik mis je…

En hiermee is de kaart weer af! Tot de volgende kaart!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *