Doodlebug Design-

Jocelijne Design-

Lawn Fawn

Shakerkaart Borre de Puppy & Shrink Plastic

Hi allemaal,

Vandaag weer een kaartje voor Jocelijne Design met Borre de puppy 6410/0519 en de Gumball sweets 6002/1366. Ik maakte er een leuk schudkaartje van. De botjes zijn gemaakt van shrink plastic en als schudmateriaal gebruikt voor de shaker.

Jocelijne gaf aan dat ze graag shake materiaal wilde voor de schudkaartjes. Ze bedacht dat je met shrink plastic figuurtjes kon maken. Samen besloten we dat ik dit in een kaart ging verwerken. Ik koos ervoor om de botjes van Borre de puppy te gebruiken.

Ik maakte de achtergrond met distress oxide ink: Twisted Citron en Tumbled Glass. Ik gebruikte hiervoor 2 stencils van Lawn Fawn LF2248 en LF2250. Daarna stanste ik een Outside In Stitched Scalloped Rectangle LF1505 uit en plakte deze op een stuk design papier van Doodlebug Design Dragon tails collectie.

Daarna stanste ik de Gumball sweets uit met licht en donkerblauw papier. Ik knipte een cirkeltje van mica en plakte deze onder de lichtblauwe cirkel. Ik stanste uit wit cardstock 10x de ring uit en plakte deze op elkaar en maakte de shaker af.ย Borre de puppy stempelde ik met zwarte inkt en kleurde ik in met mijn copics.ย 

Ik stempelde 10 x het botje op een stuk wit plastic papier van Vaessen en verhitte deze met de heat tool. De botjes zijn nu 7x kleiner en dikker dan op papier. Lees voor de gebruiksaanwijzing de verpakking van het shrink plastic. Ik legde de botjes op de kaart en deed er nog wat schudmateriaal bij, ik plakte de snoepautomaat op de kaart en plaatste Borre er naast. Ik liet uit de machine nog een botje ‘vallen’. En ik stempelde nog een bal en kleurde deze in en plaatste op de kaart.ย Daarna stanste ik in regenboogkleuren nog het woordje sweet van de Olivers stitched ABC van Lawn Fawn LF2261. Ik stempelde nog de ‘wishing you’ en ‘birthday’ met de offset sayings : birthday van Lawn Fawn LF2235 in zwarte inkt.ย 

En hiermee is de kaart af!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *