Jocelijne Design-

Lawn Fawn

Vakantiegroet met de Treasure Chest en Fruit Trees

Hi allemaal,

Vandaag weer een kaartje voor Jocelijne Design! Dit keer met een vakantiegroet met de Treasure chest 6002/1500 en  de Fruit Trees 6002/1481 van de nieuwe release. Omdat we dit jaar niet รฉcht op vakantie kunnen zoals sommige gewend zijn heb ik dit grapje op de kaart gemaakt.

Ik heb de basis uitgesneden met de Mama Elephant Slim Card Basics ME-SAD-SCB. de achtergrond heb ik met verschillende kleuren distress oxides gemaakt: Picked Raspberry, peacock feathers en mustard seed. Het gras stanste ik uit met de grassy hillside borders van Lawn Fawn LF1200.

Ik stanste de koffer uit met de schatkist van Jocelijne Design en bewerkte deze met de stitched windybackdrop van Lawn Fawn LF1425. Het handvat maakte ik met het oortje van de theepot van de Teaparty set 6002/1441 ook van Jocelijne Design.

Ik stanste twee bomen uit met de Fruit en Trees van Jocelijne Design en maakte er een kersen en appelboom van. Ik puzzelde alles in elkaar en plakte dit op de kaart. De vakantiegroet stempelde ik met de Harold’s ABC LF317 uit van Lawn Fawn en embossde deze op verschillende kleuren cardstock die matchen met de achtergrond.

En hiermee is de kaart af! Tot de volgende kaart!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *