Jocelijne Design

Unicorn Polybesa stencil 6002/0893- Jocelijne Design

Hi allemaal,

Vandaag weer een kaartje voor Jocelijne Design. Dit keer met de Unicorn stencil 6002/0893. Ik maakte er dus ook echt een unicorn van die op de toeter blaast voor het feestje!

De onderdelen werden getekend op wit en blauw cardstock en deze knipte ik uit. Daarna bewerkte ik de onderdelen nog met distress ink Tumbled Glass.

Daarna plakte ik de Unicorn in elkaar en knipte nog van een restje cardstock een toeter uit.

Daarna begon ik aan het shakerkaartje. Het frame maakte ik met de Scalloped Rectagles Frames van Lawn Fawn LF1719.  En ik gebruikte DoodleBug Design papier Party Time. De basis achtergrond maakte ik met Twisted Citron en Mustard Seed distress oxide ink.

Het schudmateriaal heb ik van Jocelijne gekregen en doordat ik nu een shakerkaartje maakte kon ik deze mooi gebruiken. Het frame plakte ik op een stuk Mica en daarop plakte ik 2 mm foamtape van Joycrafts. En dit plakte ik weer op de basiskaart. 

 Ik stempelde van Carlijn Design nog van de ”Gefeliciteerd” stempels: verjaardagsgroetjes en embosde deze met witte embossing poeder. Ik stanste deze uit met een banner van de Bullet Journalset 6002/1247 van Jocelijne Design. Om de kaart nog aan te kleden stanste ik uit geel cardstock ook nog 3 sterren van de Jingle ornamentset 6002/1330.            En hiermee is de shakerkaart af.

Tot de volgende kaart 

Jocelijne Design - Unicorn Stencil

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *