Jocelijne Design

Happy Purrrday Dear Kitty cat!

Hi allemaal,

Vandaag weer een kaartje voor Jocelijne Design met de Dear Kitty cat 6002/1321. Het zijn echt zulke schatjes die katjes! Het kunnen natuurlijk ook poesjes zijn! Voor ieder wat wils.

Ik begon met Distress oxide om de achtergrond te maken. De kleuren die ik hiervoor gebruikte zijn: Blueprint Sketch, Chipped Sapphire en Black Soot. Ik spetterde met water en waterverf druppels op de kaart om een beetje textuur te creรซren. Ik stanste uit blauw cardstock 4 Roof Borders LF2059 van Lawn Fawn uit en bewerkte deze ook op bovenstaande manier.

Daarna stanste ik uit diverse kleuren cardstock twee kitty cats uit. Ik maakte deze zo dat ze lijken op mijn eigen katten. (De rode kat is niet meer bij ons). Ik plakte de katjes met foamblokjes op het dak net iets schuin naast elkaar. Ik stanste uit de winter set 6002/1196 van Jocelijne een visje uit en bewerkt deze met mijn copics. Uit de Jingle Angel set 6002/1327 stanste ik ook nog 3 sterren uit. Dit plakte ik op de kaart.

Ik stempelde van Lawn Fawn Screentime LF 1684 de tekst met zwarte inkt direct op de kaart. De gehele kaart matte ik nog op een design papiertjes van Lawn Fawn van de Hello Sunshine LF2199 petite paperpack 6×6.

En hiermee is de kaart af! Tot de volgende kaart!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *